Näytteilleasettajat

Veneily / Kalastus / Tarvikkeet

Akku-Teho Marine

Kaikkea veneilyyn vuodesta 1958.
Tarjoamme kattavan valikoiman laatutuotteita veneilyyn, mökille sekä vapaa-ajalle niin myymälästä kuin verkkokaupasta.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!
Paikalla myös Raymarinen esittelyauto.

akkuteho.fi

Alucat Catamarans

ALUCAT® – katamaraaniveneitä on kehitetty ja testattu uudenlaisen veneinnovaation pohjalta vuodesta 2003 alkaen vaihtuvissa olosuhteissa ja erilaisissa käyttötarkoituksissa. Monikäyttöiset alukset ovat kilpaveneilijöiden ja ammattilaisten kehittämiä erilaisille käyttäjäryhmille. Suunnittelussa on ollut mukana veneilyn huippuasiantuntijoita ja organisaatioita.

alucat.fi

Finnmaster

Finnmaster Boats Oy on yksi pohjoismaiden suurimmista vapaa-ajan veneiden valmistajista. Venetehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa.

Yhtiö valmistaa Finnmaster -perheveneitä, Husky alumiiniveneitä sekä Grandezza premium-veneitä. Yhtiö on tunnettu modernisti muotoilluista ja näyttävistä veneistään, jotka on palkittu useilla venealan palkinnoilla ympäri Euroopan.

Valtaosa Finnmaster Boatsin veneistä myydään kansainvälisille markkinoille Pohjoismaihin ja Eurooppaan, erityisesti Ruotsiin, Norjaan ja Sveitsiin. Finnmaster Boats on osa Terra Patris konsernia.

finnmaster.fi

Gamlakarleby Segelförening

Gamlakarleby Segelförening r.f,(GSF) Kokkolan vanhin urheiluseura perustettu 1872. Messuilla tietoa purjehduskoulutuksesta junioreille sekä aikuisille. Mahdollisuus kokeilla purjehdusta purjehdussimulaattorissamme. Kilpailu radio-ohjattavilla purjeveneillä.

mustakari.fi

Huippuhöyry

Miltä kuulostaisi jos venettä ei tarvitsisi suojavahata seuraavaan 5 vuoteen vaan pelkät pesut riittäisivät? Sen lisäksi pesut olisivat paljon helpommat. Enemmän aikaa vesillä! IGL Coatings on kehittänyt myös veneiden suojaamiseen oman pinnoitteen.

huippuhoyry.fi

Hokka

Valmistamme Suomessa laadukkaita kelluntapukineita ja pelastusliivejä
kaikenlaiseen vesillä liikkumiseen kotimaisella ammattitaidolla. Innovatiivisen täyttörakenteensa ja ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta asuste vapauttaa liikkumisen ja on siten miellyttävä pitää. Tuotteidemme valmistuksen lähtökohtana on asustemaisuus varustettuna huipputurvallisuudella.

www.hokka.info

Jigi Cup

Jigi Cup on rento, kaikille avoin viehekalastuskilpailu. 

Kaudella 2022 Jigi Cup sisältää kuusi osakilpailua eri puolilla Suomea, sekä yhden ”open” tyylisen kilpailun, jossa osallistujat voivat kalastaa missä tahansa Suomessa! 

Voit osallistua kaikkiin seitsemään osakilpailuun tai mihin tahansa haluamaasi yksittäiseen osakilpailuun.

jigicup.com

JR-boats

JR-boats Oy. Veneiden valmistus, myynti, huolto ja korjaus. Wide-E super, sähköveneen ensiesittely ja koeajotilaisuus.

jr-boats.com

Kalastajan Kanava

kalastajankanava.fi

KIP Service

Ainoa kokkolalainen sammutinhuoltoyritys! Tarjoamme palo- ja turvallisuuspalveluja sekä monipuolisia koulutuksia Keski-Pohjanmaalla. Messutarjouksena ilmainen sammutintarkastus kaikille veneilijöille sekä erikoishinnoin laadukkaita Gloria-sammuttimia.

kipservice.fi

Kongsberg Maritime

Kongsberg Maritime on maailman johtava meriteknologian valmistaja. Laajan valikoiman innovatiivisia ja integroituja tuotteita ja ratkaisuja Kongsberg Maritime tarjoaa tehokkuutta, luotettavuutta, joustavuutta ja ympäristön kestävyyttä parantaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa.

kongsberg.com

Merisaukot

Kaikkea pinnan ja pohjan väliltä. Laitesukellusta ja uppopalloa Kokkolassa.

merisaukot.fi

Motonet

Laadukkaasta tuotevalikoimastaan tunnettu kotimainen tavarataloketju ja verkkokauppa.

motonet.fi

Nord Star

Nord Star -veneet valmistetaan kestämään vuosikymmeniä pohjoismaisessa ilmastossa. Veneiden kokoluokat vaihtelevat aina 8-metrisestä yhteysveneestä 15-metriseen luksusjahtiin, mutta niitä kaikkia yhdistävät äärimmäisen kestävä runko, ylellisen hemmotteleva sisustus sekä huippuluokan ajomukavuus ja -varmuus. 

nordstar.fi

Ocean Dealers

Veneliikkeemme löydätte Luodossa Kokkolan ja Pietarsaaren välillä. Edustamme useita markkinoiden suosituimpia merkkejä. Esim. Bella, Flipper, Falcon, Linder, Mercury jne on luotettavuus, laatu ja hintataso jonka taakse me voimme asettua. Venemyyntien lisäksi meillä on trailerit, kärryt, mönkijät jne. Hoidamme myös huolto ja talvisäilytys. Messulla meillä on esille laaja valikoima venemallistamme

oceandealers.fi

OPM International

OPM International Oy on Kellokoskella vuonna 1986 aloittanut urheilukalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike.

Edustuksiamme ovat mm. Lowrance-kaikuluotaimet ja GPS-laitteet, Navionics ja C-map-kartat, Scotty-takilat, Climax-siimat, Jesse-uistimet, Mustad- ja Kamasan -koukut, Ocean Concept -pelastus ja -kelluntaliivit sekä MotorGuide-sähkömoottorit.

opm.fi

Ottomarino / Mökkielämä.fi

Laitureiden ja laituritarvikkeiden myynti, asennus ja huolto. Massiivibetonilaituri, betoniponttonilaituri, putkiponttonilaituri, venelaituri, laituritarvikkeet, uimalaituri, arkkulaituri.

ottomarino.fi
mökkielämä.fi

Puuveneyhdistys

Pohjanlahden Kulttuurihistoriallinen Puuveneyhdistys ry perustettiin vuonna 2011, tarkoituksena edistää puuveneiden käyttöä, huoltoa ja rakentamista. Yhdistys haluaa vaikuttaa siihen että puuveneet koetaan tärkeänä osana kulttuuriperinnettämme.

puuvenekeskus.fi

Ranuan Tarvikekeskus

tarvikekeskusoy.fi

Rautio sports

SUP-laudat, purjelautailu ja wingfoil.

https://rautiosports.fi/

RE-Motors

RE Motors on toiminut yli 10 vuotta Pietarsaaressa moottoripyörä-alalla. Toiminta alkoi vuonna 2007 Velo Motorsin sivuliikkeenä joka tarjosi huoltopalveluita sekä varaosamyyntiä.

Tänään RE Motors on täyden palvelun moottoripyöräliike.  Edustamme alamme huippubrändejä kuten KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Moto Guzzi sekä Aprilia. Moottoripyörien lisäksi valikoimasta löytyy myös mönkijät sekä vesijetit. 

Viime vuonna meillä oli kunnia ryhtyä (BRP) Sea-Doo vesijettien ja Can-Amin mönkijöiden jälleenmyyjäksi. Sea-Doo tunnetaan alalla trendejä luovista innovaatioistaan ​​ja huipputeknologiasta. Messuilla esittelemme mm. vesiskootterimaailman huippu uutuusmallin, FishPro Trophy sekä supersuosittu Can-am Maverick Trail Base 700 T rinnakkaisistuttavan mönkijän.

Tervetuloa meidän osastolle tutustumaan Sea-Doo ja Can-am uutuusmalleihin!

https://remotors.fi/

Sarins Båtar

Sargo on nostanut laatustandardinsa uudelle tasolle käyttämällä Sargon kehittämää Sargo Production System (SPS) -menetelmää. Menetelmä takaa, että Sargon veneiden laatu pysyy vakiona jokaisen tuotantovaiheen standardoituessa. Veneet valmistetaan 100 % käsin Suomessa, ja rakennustyön jokaisesta vaiheesta vastaavat ammattitaitoiset veneenrakentajat.

sargoboats.com

SeaMac Marine

Vene ja pienkoneliike Bosund Luoto. 2007:sta lähtien.

Sandström veneet,
Tohatsu perämoottorit,
Arctic Cat moottorikelkkoja ja mönkijät
Trapper mönkijät
Solis traktorit
Kawasaki vesijetit
Huolto ja varaosat

www.seamac.fi

Scandinavian Teak Deck

Scandinavian Teak Deck tarjoaa täyden valikoiman veneen eri kansipalveluita. Asiakkaamme ovat maailman johtavat vene telakat sekä yksityisiä purjehtijoita. Tervetuloa meidän osastolle tutustumaan tuotteisiin!

stdeck.fi

TOHA Vaappu

Käsityönä valmistetut vaaput, sakarapainot ja perukkeet.

tohavaappu.fi

Tramigo

GPS seurantalaite ratkaisut veneille.

tramigo.com

Työkaluässä

Husqvarnan Automowerit sekä Polariksen vapaa-ajanlaitteet.

tyokaluassa.net

Ursuit

Ursuit – turvallisesti vesille! Kotimaiset kuivapuvut, kuoriasut, paukkuliivit sekä muut vesillä liikkujan turvallisuusvarusteet. Ursuit valmistaa sukellus- pelastuskuivapukuja ammatti- ja harrastekäyttöön. Vakiomallistomme kattaa yli 15 pinnan päällä käytettävää kuivapukua, sekä yli 10 sukelluskuivapukua. Vakiomallin kuivapukuja löytyy miehille, naisille sekä junioreille. Kuivapukujen lisäksi valmistamme myös esim. kuoriasuja ja kuivakasseja.

Tuhannet ammattilaiskäyttäjät ympäri maailman luottavat Ursuitin tuotteisiin, esim. pintapelastajat, poliisit, sotilaat ja merenkulkuhenkilöstö. Harrastepuolella tuotteemme ovat suosittuja esim. intohimoisten kalastajien, purjehtijoiden, sekä muiden vesiurheiluharrastajien parissa, jotka vaativat varusteiltaan parasta mahdollista käytettävyyttä ja mukavuutta – kestävyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä.

ursuit.com

Wikro Marin

Veneitä kaikkiin olosuhteisiin. Mm. Yamarin, Buster, TG, Suvi, Zodiac. Yamaha perämoottorit, vesijetit.

wikromarin.fi

Willy´s Boats

Kotimaiset Willy´s moottoriveneet.

willysboats.fi

Matkailu

Aurorahut

Aurora Hut vesi-iglut

aurorahut.com

Halsuan Helmi

Halsuan Helmi, lomailijan keidas Keski-Pohjanmaalla, luonnonkauniin Halsuajärven rannalla.

Lämpimästi tervetuloa keräämään elämyksiä!

https://halsuanhelmi.fi/

Hotel Kokkola

Helppo tulla, hyvä olla

Hotel Kokkola on tasokas kaupunkihotelli aivan Kokkolan ydinkeskustassa, ostoskeskus Chydenian ja vanhan puutalokaupungin Neristanin ja muiden kulttuurikohteiden välittömässä läheisyydessä.

Tarjoamme kodikkaan viihtyisää ja vieraanvaraista majoitusta, monipuolisen aamiaisbufeen paikallisherkkuineen sekä aulan kahvi/teepisteen vapaan käytön oleskelun ajan. Tervetuloa!

https://hotelkokkola.fi/

Kalajoen kaupunki

Kalajoen osastolla esillä Visit Kalajoki sekä Kalajoen kaupunki. Tule tutustumaan rakentumassa olevaan Kalajoen Marinaan sekä Kalajokeen loma- ja asuinpaikkana. Osastollamme jaossa vuoden 2022 Valloita Kalajoki matkailulehti sekä arvontaa. Tervetuloa jututtamaan!

kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys 

Kalajoen osastolla esillä Visit Kalajoki sekä Kalajoen kaupunki. Tule tutustumaan rakentumassa olevaan Kalajoen Marinaan sekä Kalajokeen loma- ja asuinpaikkana. Osastollamme jaossa vuoden 2022 Valloita Kalajoki matkailulehti sekä arvontaa. Tervetuloa jututtamaan!

visitkalajoki.fi

Kokkolan kaupunki

kokkola.fi

Kraatterijärven ihmeet

Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla lomailet keskellä kosmista luontoa. Euroopan suurin kraatterijärvi Lappajärvi syntyi aika tarkalleen 77,8 miljoonaa vuotta sitten, kun maahan iskeytyi suuri meteoriitti. Meillä on siis järvi, joka on tullut avaruudesta. Se on geologinen ihme, sillä törmäyskraatterin reuna on edelleen hyvin näkyvissä.

Kraatterijärven pinnan alle ja rannoille kätkeytyy tuhat tarinaa ja aarretta. Sen ympäriltä löytyy joukko ihmeellisiä yrityksiä, taivaallisia tuotteita ja palveluja. Ihmeellinen kraatterijärvi kutsuu sinut tutkimusmatkalle löytämään omat aarteesi ja viettämään lomaa vuoden ympäri

visitkraatterijarvi.fi

Visit Kokkola

Tutustu Kokkolan kesään! Näe Kokkolan satama mereltä ja varaa paikkasi M/S Jennyn risteilylle messuviikonloppuna. Osastollamme mukana Arktiset Vedet – seikkailusta Elias Teriö, joka johdattaa meidät niin alueen hylkysukelluksen kuin taimen- ja lohikalastuksen pariin.

visitkokkola.fi

Visit Vaasa

Visit Vaasa esittelee Vaasan seudun matkailun käyntikohteet ja aktiviteetit. Meri ja saaristo ovat meidän matkailumme kulmakiviä. Kotisivuillamme voit kätevästi ostaa myös majoitusta mökeissä tai majataloissa, sisäänpääsylippuja, opastuksia jne. Meillä menee kuten Strömsössä, joka sijaitsee Vaasassa. Tervetuloa!

vaasa.fi/koe-ja-nae

Wasaline

Wasaline – Hiukan parempaa uudella ympäristöystävällisellä Aurora Botnialla

Aurora Botnian reitti kulkee ainutlaatuisen Merenkurkun saariston läpi, joka on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde ja yhdistää Merenkurkun rantojen kaupungit Vaasan ja Uumajan.
Ylitä Merenkurkku Vaasasta Uumajaan tai tee mukava päiväristeily uudella, maailman ympäristöystävällisimmällä matkustaja-autolautalla Aurora Botnialla.

Matkusta mukavasti laivan rauhallisissa lounge -tiloissa, nauti runsaasta Saaristolaispöydästä tai herkullisista annoksista ála carte -ravintolassa sekä viihteestä baarissa ja tee hyviä löytöjä pienessä mutta hyvin varustellussa laivan putiikissa. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auto ja lähde ostosmatkalle Uumajaan Merenkurkun yli! Matka-aika on vain 3,5–4 tuntia ja lähtöjä on päivittäin 2-4 vuoden ympäri.

wasaline.com

Muut

Acaos

Acaos Oy – ClickitUp tuulensuojakaiteiden maahantuoja. Nostettavat ja laskettavat lasikaiteet esillä ravintola-alueen suojana.

acaos.fi

Automaa

Tervetulo Automaan messuosastolle tutustumaan Hyundai Ioniq 5 sekä Hyundai Kona sähköautoihin.  

https://www.automaa.fi/

Extreme Life

Flyboardilla voit sukeltaa torpedon lailla ja lentää jopa 20m korkeudessa! Syöksy ohjuksena vedestä ja tunne mieleenpainuvin lentoelämys. Yleisölennätyksiä molempina päivinä, tule kokeilemaan!

Itsekokeilu: 10min-60e ja 20min-100e.
Tandem lento: 5min-60e ja 10min-100e.
Tämä sisältää opastuksen ja kaikki elämykseen tarvittavat varusteet.

extremelife.fi

Finn Svala

Svala of Finland valmistaa huppulaadukkaita alus- ja väliasuja kaikkiin aktiviteetteihin. Messuilla hyviä tarjouksia erilaisista Merinovillatuotteista: t-paitoja, boxereita, huppareita jne.

svala.com

Hopsis

Hopsis benjitrampoliini rantautuu VESILLE-messuihin Kokkolassa 28-29.5.2022. Tule kokeilemaan korkeita hyppyjä ja tuplavoltteja 6 m korkeudessa!
Tuomme mukanamme myös suosikkipomppulinnamme Classicin (3€), jossa voit riehua ennen kuin kokeilet benjitrampoliinia (5€).

www.hopsis.fi

Keskipohjanmaa

Kun haluat tietää. Maakuntamedia julkaisee uutisia jokaisena vuoden päivänä.

keskipohjanmaa.fi

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä

Kpedu ja Osuvakoulutus Oy esittelevät tarjontaansa, josta löytyy koulutuksia niin nuorille kuin aikuisillekin. Tule tapaamaan koulutusohjaajia ja kysymään lisää esimerkiksi tutkintotavoitteisista koulutuksista, rekrykoulutuksista ja korttikoulutuksista!

kpedu.fi

Kokkolan Satama

Kokkolan Satama – kolmen sataman satama

Kokkolan sataman kautta kulkee noin kuusi miljoona tonnia tavaraa vuodessa. Toimintamme leimaa pitkäjänteinen kehitystyö mittavine ja oikea-aikaisine investointeineen, tehokkuus sekä asiakaslähtöinen palvelu, joista viimeisimpänä esimerkkinä on erikoistuminen tuulivoimaloiden käsittelyyn. Kaikki kolme satamanosamme Kantasatama – Syväsatama ja Hopeakiven satama – muodostavat itsenäisesti toimivien yksiköiden muodostaman tehokkaan kokonaisuuden. Meitä voikin syystä kutsua ”Kolmen Sataman Satamaksi” . Tehokkuutemme taustalla on myös vuosikymmenten kokemus, laaja kansainvälinen verkostoituminen sekä erinomaisen logistisen sijaintimme hyödyntäminen.

portofkokkola.fi

KOSEK Kokkolan seudun kehitys

KOSEK palvelee yritystäsi kaikissa sen vaiheissa perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka. Palvelumme ovat maksuttomia kaikille Kokkolan ja Perhon alueella toimiville yrityksille.

KOSEK – yrityksesi kumppani kaikissa käänteissä. Ota yhteyttä!

kosek.fi

LähiTapiola

Hoida veneesi vakuutusturva kuntoon LähiTapiolan venevakuutuksella, niin pääset vesille ilman huolia!
LähiTapiolan venevakuutuksista löydät sinun veneellesi sopivan vakuutuksen, oli juttusi purjehdus tai moottoriveneily. Tällä hetkellä saat 30 % alennusta ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta (koskee uusia sopimuksia). Vakuutus on voimassa ympäri vuoden ja turvaa sekä veneesi että sen varusteita. Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

lahitapiola.fi

Mercedes Benz

mercedes-benz.fi

OP Keski-Pohjanmaa

Meiltä ratkaisut päivittäisiin pankkipalveluihin, lainatarpeisiin, säästämiseen, sijoittamiseen ja yksilölliseen varallisuudenhoitoon. Yrityspankistamme kattavat palvelut yrityksille. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat tuntuvat alennukset pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut.
Tervetuloa!

op.fi/web/op-keski-pohjanmaa

Osuvakoulutus

Kpedu ja Osuvakoulutus Oy esittelevät tarjontaansa, josta löytyy koulutuksia niin nuorille kuin aikuisillekin. Tule tapaamaan koulutusohjaajia ja kysymään lisää esimerkiksi tutkintotavoitteisista koulutuksista, rekrykoulutuksista ja korttikoulutuksista!

kpedu.fi/tyoelamalle/osuvakoulutus

Puhtaasti Kotona

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. pyykkietikka, tekstiilien raikastaja, pyykinpesuaine, astianpesuaine, nestesaippua sekä puhdistussuihke kodin päivittäiseen puhdistukseen.

facebook.com/puhtaastikotona.fi

Pyöräliike Lybäck

Sähköpyöräilijän erikoisliike, Pyöräliike Lybäck Kokkolassa, Mannerheiminaukiolla.

Polkupyöräily on kaikenikäisten asia. Monipuolisesta pyörävalikoimastamme löytyy sopiva pyörä niin nuorille kuin varttuneemmillekkin pyöräilijöille. Meillä on pyörien myynti, huolto ja vuokraus. Tarvikkeet, varaosat ja asiantuntijat palveluksessasi. Halutessasi toimitamme tuotteen sinulle kotiinkuljetuksella, Kokkolan kantakaupungin alueella ja muualle suomeen matkahuollon tai postin välityksellä.
Palvelemme sinua arkisin 9:00-18:00 ja lauantaisin 10:00-14:00 Isokatu 21, Kokkola.
Myymälä: 06 831 3044 info@lyback.fi
Huolto: 050 327 11 81 service@lyback.fi

https://www.lyback.fi/

Pörhön Autoliike

Uudet VW:t, Audit ja Seatit. Myynti ja huolto.

porho.fi

Robbis Hobby Shop

Robbis Hobby Shopin valikoimista monenlaiset radio-ohjattavat, metallinpaljastimet ja muut. Tutustu lajaan valikoimaamme verkkokaupassamme. Nopeat toimitukset! Suositut tuotteet

rhs.fi

Team Vetopäällä

Watercross on suljetulla vesialueella moottorikelkalla veden päällä ajettava laji. Watercross näytöksiä messuilla molempina päivinä.

facebook.com/teamvetopaalla

Ruoka

Burger paja

Herkulliset Gyrokset.

Burger Village

Enemmän kuin hampurilaisia. Meillä myös anniskelu.

burgervillage.fi

Crurros Café

Catering & Pitopalvelu Tommi Myllykangas

Messujen Lounge-alueen herkulliset ruoat tuoreista raaka-aineista. Anniskelualue.

facebook.com/MyllykangasTommi

Liisankankaan jäätelö

Liisankankaan Jäätelöä Pihtiputaalta. Lähijäätelöä Maatilalta suoraan.

liisankankaanjaatelo.fi

Petit Moulin

Makulakut, popcorn

Salonurmen tila

Salonurmen tilan Highlander Luomulihasta valmistettuja Haikku hampurilaisia ja Haikku kebabia.

salonurmentila.fi

Skorpan

Olemme korttelileipomo Skatassa Pietarsaaressa. Meillä voit nauttia kupillisen kahvia, syödä kanelipullaa tai ostaa leipää mukaasi kotiin. Vuodesta 2015 olemme myös valmistaneet jäätelöä. Asiakkaat ovat pitäneet jäätelöstämme ja tänä vuonna tarjoamme niin vanhoja kuin uusiakin makuja.

www.skorpan.fi

Tervetuloa!