Näytteilleasettajat

Veneily / Kalastus / Tarvikkeet

Akku-Teho Marine

Osasto 4.6, 4.7 + Laituripaikat

Kaikkea veneilyyn vuodesta 1958.
Tarjoamme kattavan valikoiman laatutuotteita veneilyyn, mökille sekä vapaa-ajalle niin myymälästä kuin verkkokaupasta.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!
Paikalla myös Raymarinen esittelyauto.

akkuteho.fi

Alucat Catamarans

Osasto 4.5 + Laituripaikat

ALUCAT® – katamaraaniveneitä on kehitetty ja testattu uudenlaisen veneinnovaation pohjalta vuodesta 2003 alkaen vaihtuvissa olosuhteissa ja erilaisissa käyttötarkoituksissa. Monikäyttöiset alukset ovat kilpaveneilijöiden ja ammattilaisten kehittämiä erilaisille käyttäjäryhmille. Suunnittelussa on ollut mukana veneilyn huippuasiantuntijoita ja organisaatioita.

alucat.fi

Bonete

Osasto 2.9

Bonete on vuonna 2013 perustettu Suomalainen tuotemerkki. Suomessa suunnitelluilla Bonete -venetarvikkeilla on useita mallisuojia sekä hyödyllisyysmalleja. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi venekäyttöön suunnitellut mukitelineet, kaiteet, vapaputket, rantautumiskiskot, selkänojat, valotelineet, ohjauspulpetit, aurinkopaneelitelineet, ja vapatelineet.

http://www.bonete.fi

Finnmaster

Laituripaikat

Finnmaster Boats Oy on yksi pohjoismaiden suurimmista vapaa-ajan veneiden valmistajista. Venetehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa.

Yhtiö valmistaa Finnmaster -perheveneitä, Husky alumiiniveneitä sekä Grandezza premium-veneitä. Yhtiö on tunnettu modernisti muotoilluista ja näyttävistä veneistään, jotka on palkittu useilla venealan palkinnoilla ympäri Euroopan.

Valtaosa Finnmaster Boatsin veneistä myydään kansainvälisille markkinoille Pohjoismaihin ja Eurooppaan, erityisesti Ruotsiin, Norjaan ja Sveitsiin. Finnmaster Boats on osa Terra Patris konsernia.

finnmaster.fi

Gamlakarleby Segelförening

Osasto 3.9

Gamlakarleby Segelförening r.f,(GSF) Kokkolan vanhin urheiluseura perustettu 1872. Messuilla tietoa purjehduskoulutuksesta junioreille sekä aikuisille. Mahdollisuus kokeilla purjehdusta purjehdussimulaattorissamme. Kilpailu radio-ohjattavilla purjeveneillä.

mustakari.fi

Huippuhöyry

Osasto 2.10

Veneiden vuosia kestävät keraamiset kestopinnoitukset ja perinteiset pesu, kiillotus, vahaus ja puhdistuspalvelut.

huippuhoyry.fi

Hokka

Osasto 3.4

Valmistamme Suomessa laadukkaita kelluntapukineita ja pelastusliivejä
kaikenlaiseen vesillä liikkumiseen kotimaisella ammattitaidolla. Innovatiivisen täyttörakenteensa ja ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta asuste vapauttaa liikkumisen ja on siten miellyttävä pitää. Tuotteidemme valmistuksen lähtökohtana on asustemaisuus varustettuna huipputurvallisuudella.

www.hokka.info

Jigi Cup

Jigi Cup on rento, kaikille avoin viehekalastuskilpailu. 

Kaudella 2022 Jigi Cup sisältää kuusi osakilpailua eri puolilla Suomea, sekä yhden ”open” tyylisen kilpailun, jossa osallistujat voivat kalastaa missä tahansa Suomessa! 

Voit osallistua kaikkiin seitsemään osakilpailuun tai mihin tahansa haluamaasi yksittäiseen osakilpailuun.

jigicup.com

JR-boats

Laituripaikka

JR-boats Oy. Veneiden valmistus, myynti, huolto ja korjaus. Wide-E super, sähköveneen ensiesittely ja koeajotilaisuus.

jr-boats.com

Kalastajan Kanava

Osasto 2.1

Kalastajan Kanava on vapaa-ajan kalastajan oma digimedia, jonka löydät Facebookista, Instagramista, YouTubesta ja jopa TikTokista ja Twitteristä, sekä osoitteesta kalastajankanava.fi.
Kalastajan Kanavalla kerrotaan viikoittain vinkkejä mahdollisimman monipuolisesti kalastuksesta. Joka viikonloppu tuotamme suoran ajankohtaislähetyksen Facebookiin ja YouTubeen, johon voi ilmaiseksi kuka vaan osallistua katsomalla ja kommentoimalla. Kalastajan Kanavan tavoitteena on auttaa kalastavia suomalaisia onnistumaan paremmin omassa harrastuksessaan.

Kalastajan Kanava tuo VESILLE-tapahtumaan juuri varustellun NorthSilver 585 Fish- veneensä.

kalastajankanava.fi

KIP Service

Osasto 4.12

Ainoa kokkolalainen sammutinhuoltoyritys! Tarjoamme palo- ja turvallisuuspalveluja sekä monipuolisia koulutuksia Keski-Pohjanmaalla. Messutarjouksena ilmainen sammutintarkastus kaikille veneilijöille sekä erikoishinnoin laadukkaita Gloria-sammuttimia.

kipservice.fi

Kongsberg Maritime

osasto 4.11

Kongsberg Maritime on maailman johtava meriteknologian valmistaja. Laajan valikoiman innovatiivisia ja integroituja tuotteita ja ratkaisuja Kongsberg Maritime tarjoaa tehokkuutta, luotettavuutta, joustavuutta ja ympäristön kestävyyttä parantaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa.

kongsberg.com

Merisaukot

Laituri C

Kaikkea pinnan ja pohjan väliltä. Laitesukellusta ja uppopalloa Kokkolassa.

merisaukot.fi

Motonet

Osasto 2.4

Laadukkaasta tuotevalikoimastaan tunnettu kotimainen tavarataloketju ja verkkokauppa.

motonet.fi

Nord Star

Laituripaikat

Nord Star -veneet valmistetaan kestämään vuosikymmeniä pohjoismaisessa ilmastossa. Veneiden kokoluokat vaihtelevat aina 8-metrisestä yhteysveneestä 15-metriseen luksusjahtiin, mutta niitä kaikkia yhdistävät äärimmäisen kestävä runko, ylellisen hemmotteleva sisustus sekä huippuluokan ajomukavuus ja -varmuus. 

nordstar.fi

Ocean Dealers

osasto 4.4 + laituripaikat

Veneliikkeemme löydätte Luodossa Kokkolan ja Pietarsaaren välillä. Edustamme useita markkinoiden suosituimpia merkkejä. Esim. Bella, Flipper, Falcon, Linder, Mercury jne on luotettavuus, laatu ja hintataso jonka taakse me voimme asettua. Venemyyntien lisäksi meillä on trailerit, kärryt, mönkijät jne. Hoidamme myös huolto ja talvisäilytys. Messulla meillä on esille laaja valikoima venemallistamme

oceandealers.fi

OPM International

Osasto 2.5

OPM International Oy on Kellokoskella vuonna 1986 aloittanut urheilukalastukseen erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike.

Edustuksiamme ovat mm. Lowrance-kaikuluotaimet ja GPS-laitteet, Navionics ja C-map-kartat, Scotty-takilat, Climax-siimat, Jesse-uistimet, Mustad- ja Kamasan -koukut, Ocean Concept -pelastus ja -kelluntaliivit sekä MotorGuide-sähkömoottorit.

opm.fi

Ottomarino / Mökkielämä.fi

osasto 3.3

Laitureiden ja laituritarvikkeiden myynti, asennus ja huolto. Massiivibetonilaituri, betoniponttonilaituri, putkiponttonilaituri, venelaituri, laituritarvikkeet, uimalaituri, arkkulaituri.

ottomarino.fi
mökkielämä.fi

Rajavartiolaitos

laituri C

Rajavartiolaitos huolehtii rajaturvallisuudesta ja meriturvallisuudesta. Meriturvallisuuteen kuuluu meripelastus, Ympäristövahinkojen torjunta, etsintä-ja pelastustehtävät sekä vesiliikenteen valvonta.

https://raja.fi

Ranuan Tarvikekeskus

osastot 4.1, 4.2, 4.3 + Laituripaikat

Uudet suurmyymälämme on avattu Kokkolaan ja Ouluun! Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme, myymälöissämme esillä Yamaha-perämoottoreilla varustettuja Finnmaster-, Husky-, AMT- ja Suvi-veneitä.
Kokkolasta meidät löydät osoitteesta Mestarintie 4 ja Oulusta osoitteesta Portinkaarre 1. 

Ranuan Tarvikekeskus toimii neljällä paikkakunnalla ja verkkokaupassa. Myymälämme löydät Ranualta, Rovaniemeltä, Oulusta sekä Kokkolasta. 

Tarvikekeskukset ovat täyden palvelun Yamaha-taloja. Panostamme erityisesti laajamittaiseen asiakaspalveluun tarjoamalla myynti-, varaosa-, tarvike-, ja huoltopalvelut. 

Verkkokaupassamme on edustettuina laadukkaita tuotemerkkejä, josta toimitamme koneita, laitteita sekä tarvikkeita koko Suomeen. 

Tavoitteemme on kehittää liiketoimintaa neljällä päätoimialueella; Marine-liiketoiminta (veneet, vesijetit, perämoottorit), moottoripyörät, moottorikelkat ja mönkijät. 

Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Yamaha, Finnmaster, AMT, Suvi-veneet, Garmin, Honda, Segway ja Cramer.

tarvikekeskusoy.fi

Rautio sports

osasto 3.2

SUP-laudat, purjelautailu ja wingfoil.

https://rautiosports.fi/

RE-Motors

osasto 2.11

RE Motors on toiminut yli 10 vuotta Pietarsaaressa moottoripyörä-alalla. Toiminta alkoi vuonna 2007 Velo Motorsin sivuliikkeenä joka tarjosi huoltopalveluita sekä varaosamyyntiä.

Tänään RE Motors on täyden palvelun moottoripyöräliike.  Edustamme alamme huippubrändejä kuten KTM, Husqvarna Motorcycles, Kawasaki, Moto Guzzi sekä Aprilia. Moottoripyörien lisäksi valikoimasta löytyy myös mönkijät sekä vesijetit. 

Viime vuonna meillä oli kunnia ryhtyä (BRP) Sea-Doo vesijettien ja Can-Amin mönkijöiden jälleenmyyjäksi. Sea-Doo tunnetaan alalla trendejä luovista innovaatioistaan ​​ja huipputeknologiasta. Messuilla esittelemme mm. vesiskootterimaailman huippu uutuusmallin, FishPro Trophy sekä supersuosittu Can-am Maverick Trail Base 700 T rinnakkaisistuttavan mönkijän.

Tervetuloa meidän osastolle tutustumaan Sea-Doo ja Can-am uutuusmalleihin!

https://remotors.fi/

Sarins Båtar

Laituripaikka

Sargo on nostanut laatustandardinsa uudelle tasolle käyttämällä Sargon kehittämää Sargo Production System (SPS) -menetelmää. Menetelmä takaa, että Sargon veneiden laatu pysyy vakiona jokaisen tuotantovaiheen standardoituessa. Veneet valmistetaan 100 % käsin Suomessa, ja rakennustyön jokaisesta vaiheesta vastaavat ammattitaitoiset veneenrakentajat.

sargoboats.com

SeaMac Marine

osasto 4.9 + laituripaikat

Vene ja pienkoneliike Bosund Luoto. 2007:sta lähtien.

Sandström veneet,
Tohatsu perämoottorit,
Arctic Cat moottorikelkkoja ja mönkijät
Trapper mönkijät
Solis traktorit
Kawasaki vesijetit
Huolto ja varaosat

www.seamac.fi

Scandinavian Teak Deck

osasto 3.5

Scandinavian Teak Deck tarjoaa täyden valikoiman veneen eri kansipalveluita. Asiakkaamme ovat maailman johtavat vene telakat sekä yksityisiä purjehtijoita. Tervetuloa meidän osastolle tutustumaan tuotteisiin!

stdeck.fi

TOHA Vaappu

osasto 3.8

Käsityönä valmistetut vaaput, sakarapainot ja perukkeet.

tohavaappu.fi

Tramigo

osasto 3.6

GPS seurantalaite ratkaisut veneille.

tramigo.com

Työkaluässä

osasto 2.3

Husqvarnan Automowerit sekä Polariksen vapaa-ajanlaitteet.

tyokaluassa.net

Ursuit

osasto 3.7

Ursuit – turvallisesti vesille! Kotimaiset kuivapuvut, kuoriasut, paukkuliivit sekä muut vesillä liikkujan turvallisuusvarusteet. Ursuit valmistaa sukellus- pelastuskuivapukuja ammatti- ja harrastekäyttöön. Vakiomallistomme kattaa yli 15 pinnan päällä käytettävää kuivapukua, sekä yli 10 sukelluskuivapukua. Vakiomallin kuivapukuja löytyy miehille, naisille sekä junioreille. Kuivapukujen lisäksi valmistamme myös esim. kuoriasuja ja kuivakasseja.

Tuhannet ammattilaiskäyttäjät ympäri maailman luottavat Ursuitin tuotteisiin, esim. pintapelastajat, poliisit, sotilaat ja merenkulkuhenkilöstö. Harrastepuolella tuotteemme ovat suosittuja esim. intohimoisten kalastajien, purjehtijoiden, sekä muiden vesiurheiluharrastajien parissa, jotka vaativat varusteiltaan parasta mahdollista käytettävyyttä ja mukavuutta – kestävyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä.

ursuit.com

Wikro Marin

osasto 4.10 + laituripaikat

Veneitä kaikkiin olosuhteisiin. Mm. Yamarin, Buster, TG, Suvi, Zodiac. Yamaha perämoottorit, vesijetit.

wikromarin.fi

Willy´s Boats

laituripaikka

Kotimaiset Willy´s moottoriveneet.

willysboats.fi

Matkailu

Aurorahut

Kalastuslaituri

Aurora Hut luontomatkailun edelläkävijä ja mahdollistaja. Päätuotteena toimii Aurora Hutin igluveneet.

aurorahut.com

Halsuan Helmi

Osasto 1.3

Halsuan Helmi, lomailijan keidas Keski-Pohjanmaalla, luonnonkauniin Halsuajärven rannalla.

Lämpimästi tervetuloa keräämään elämyksiä!

https://halsuanhelmi.fi/

Hotel Kokkola

osasto 1.3

Helppo tulla, hyvä olla

Hotel Kokkola on tasokas kaupunkihotelli aivan Kokkolan ydinkeskustassa, ostoskeskus Chydenian ja vanhan puutalokaupungin Neristanin ja muiden kulttuurikohteiden välittömässä läheisyydessä.

Tarjoamme kodikkaan viihtyisää ja vieraanvaraista majoitusta, monipuolisen aamiaisbufeen paikallisherkkuineen sekä aulan kahvi/teepisteen vapaan käytön oleskelun ajan. Tervetuloa!

https://hotelkokkola.fi/

Kalajoen kaupunki

osasto 2.6

Kalajoen osastolla esillä Visit Kalajoki sekä Kalajoen kaupunki. Tule tutustumaan rakentumassa olevaan Kalajoen Marinaan sekä Kalajokeen loma- ja asuinpaikkana. Osastollamme jaossa vuoden 2022 Valloita Kalajoki matkailulehti sekä arvontaa. Tervetuloa jututtamaan!

kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys 

osasto 2.6

Kalajoen osastolla esillä Visit Kalajoki sekä Kalajoen kaupunki. Tule tutustumaan rakentumassa olevaan Kalajoen Marinaan sekä Kalajokeen loma- ja asuinpaikkana. Osastollamme jaossa vuoden 2022 Valloita Kalajoki matkailulehti sekä arvontaa. Tervetuloa jututtamaan!

visitkalajoki.fi

Kokkolan kaupunki

osasto 1.2

Tutustu Kokkolan kesään! Näe Kokkolan satama mereltä ja varaa paikkasi M/S Jennyn risteilylle messuviikonloppuna. Osastollamme mukana Arktiset Vedet – seikkailusta Elias Teriö, joka johdattaa meidät niin alueen hylkysukelluksen kuin taimen- ja lohikalastuksen pariin.

kokkola.fi

Kraatterijärven ihmeet

osasto 1.4

Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla lomailet keskellä kosmista luontoa. Euroopan suurin kraatterijärvi Lappajärvi syntyi aika tarkalleen 77,8 miljoonaa vuotta sitten, kun maahan iskeytyi suuri meteoriitti. Meillä on siis järvi, joka on tullut avaruudesta. Se on geologinen ihme, sillä törmäyskraatterin reuna on edelleen hyvin näkyvissä.

Kraatterijärven pinnan alle ja rannoille kätkeytyy tuhat tarinaa ja aarretta. Sen ympäriltä löytyy joukko ihmeellisiä yrityksiä, taivaallisia tuotteita ja palveluja. Ihmeellinen kraatterijärvi kutsuu sinut tutkimusmatkalle löytämään omat aarteesi ja viettämään lomaa vuoden ympäri

visitkraatterijarvi.fi

Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa II-vaihe

osasto 1.3

Hankkeen tavoitteena on keskipohjalaisten matkailuyritysten kehityksen ja kasvun tukeminen, sekä keskipohjalaisen luontomatkailun yhteisnäkyvyyden ja vetovoiman lisääminen. 

https://www.kosek.fi/hankkeet/reittien-ja-matkailupalvelujen-keski-pohjanmaa-ii-vaihe/

Visit Kokkola

osasto 1.2

Tutustu Kokkolan kesään! Näe Kokkolan satama mereltä ja varaa paikkasi M/S Jennyn risteilylle messuviikonloppuna. Osastollamme mukana Arktiset Vedet – seikkailusta Elias Teriö, joka johdattaa meidät niin alueen hylkysukelluksen kuin taimen- ja lohikalastuksen pariin.

visitkokkola.fi

Visit Lestijärvi

Lestijärvi tarjoaa vierailleen loistavat mahdollisuudet monenlaiseen matkailuun. Koska Lestijärvi on Manner-Suomen toiseksi pienin kunta, Lestijärven luonto on pysynyt monin paikoin lähes koskemattomana.

Luonto onkin Lestijärven suurin voimavara ja Lestijärven lukuiset kalaisat järvet, sekä laajat metsä- ja suoalueet tarjoavat matkailijoille mitä parhaimmat puitteet luontomatkailuun.

visitlestijarvi.fi

Visit Vaasa

osasto 2.7

Visit Vaasa esittelee Vaasan seudun matkailun käyntikohteet ja aktiviteetit. Meri ja saaristo ovat meidän matkailumme kulmakiviä. Kotisivuillamme voit kätevästi ostaa myös majoitusta mökeissä tai majataloissa, sisäänpääsylippuja, opastuksia jne. Meillä menee kuten Strömsössä, joka sijaitsee Vaasassa. Tervetuloa!

vaasa.fi/koe-ja-nae

Wasaline

osasto 2.8

Wasaline – Hiukan parempaa uudella ympäristöystävällisellä Aurora Botnialla

Aurora Botnian reitti kulkee ainutlaatuisen Merenkurkun saariston läpi, joka on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde ja yhdistää Merenkurkun rantojen kaupungit Vaasan ja Uumajan.
Ylitä Merenkurkku Vaasasta Uumajaan tai tee mukava päiväristeily uudella, maailman ympäristöystävällisimmällä matkustaja-autolautalla Aurora Botnialla.

Matkusta mukavasti laivan rauhallisissa lounge -tiloissa, nauti runsaasta Saaristolaispöydästä tai herkullisista annoksista ála carte -ravintolassa sekä viihteestä baarissa ja tee hyviä löytöjä pienessä mutta hyvin varustellussa laivan putiikissa. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auto ja lähde ostosmatkalle Uumajaan Merenkurkun yli! Matka-aika on vain 3,5–4 tuntia ja lähtöjä on päivittäin 2-4 vuoden ympäri.

wasaline.com

Muut

Aamunsalo

Veneen teippaus

Aamunsalo on 1986 perustettu täyden palvelun mainostoimisto.
Ideoimme sekä toteutamme kokonaisuuksia & yksityiskohtia 3D:nä tai printtinä.
Tuotteinamme kylttejä, teippauksia, opasteita, banderolleja, tuotesuurennoksia.

https://www.aamunsalo.fi/

Acaos

Food lounge- ruokateltta

Acaos Oy – ClickitUp tuulensuojakaiteiden maahantuoja. Nostettavat ja laskettavat lasikaiteet esillä ravintola-alueen suojana.

acaos.fi

Automaa

osasto 2.12

Tervetulo Automaan messuosastolle tutustumaan Hyundai Ioniq 5 sekä Hyundai Kona sähköautoihin.  

https://www.automaa.fi/

Extreme Life

hiekkaranta

Flyboardilla voit sukeltaa torpedon lailla ja lentää jopa 20m korkeudessa! Syöksy ohjuksena vedestä ja tunne mieleenpainuvin lentoelämys. Yleisölennätyksiä molempina päivinä, tule kokeilemaan!

Itsekokeilu: 10min-60e ja 20min-100e.
Tandem lento: 5min-60e ja 10min-100e.
Tämä sisältää opastuksen ja kaikki elämykseen tarvittavat varusteet.

extremelife.fi

Finn Svala

osasto 1.8

Svala of Finland valmistaa huppulaadukkaita alus- ja väliasuja kaikkiin aktiviteetteihin. Messuilla hyviä tarjouksia erilaisista Merinovillatuotteista: t-paitoja, boxereita, huppareita jne.

svala.com

Hopsis

osasto 1.13

Hopsis benjitrampoliini rantautuu VESILLE-messuihin Kokkolassa 28-29.5.2022. Tule kokeilemaan korkeita hyppyjä ja tuplavoltteja 6 m korkeudessa!
Tuomme mukanamme myös suosikkipomppulinnamme Classicin (3€), jossa voit riehua ennen kuin kokeilet benjitrampoliinia (5€).

www.hopsis.fi

Keskipohjanmaa

osasto 1.6

Kun haluat tietää. Maakuntamedia julkaisee uutisia jokaisena vuoden päivänä.

keskipohjanmaa.fi

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä

osasto 1.5

Kpedu ja Osuvakoulutus Oy esittelevät tarjontaansa, josta löytyy koulutuksia niin nuorille kuin aikuisillekin. Tule tapaamaan koulutusohjaajia ja kysymään lisää esimerkiksi tutkintotavoitteisista koulutuksista, rekrykoulutuksista ja korttikoulutuksista!

kpedu.fi

Kokkolan Satama

osasto 1.1

Kokkolan Satama – kolmen sataman satama

Kokkolan sataman kautta kulkee noin kuusi miljoona tonnia tavaraa vuodessa. Toimintamme leimaa pitkäjänteinen kehitystyö mittavine ja oikea-aikaisine investointeineen, tehokkuus sekä asiakaslähtöinen palvelu, joista viimeisimpänä esimerkkinä on erikoistuminen tuulivoimaloiden käsittelyyn. Kaikki kolme satamanosamme Kantasatama – Syväsatama ja Hopeakiven satama – muodostavat itsenäisesti toimivien yksiköiden muodostaman tehokkaan kokonaisuuden. Meitä voikin syystä kutsua ”Kolmen Sataman Satamaksi” . Tehokkuutemme taustalla on myös vuosikymmenten kokemus, laaja kansainvälinen verkostoituminen sekä erinomaisen logistisen sijaintimme hyödyntäminen.

portofkokkola.fi

KOSEK Kokkolan seudun kehitys

osasto 1.2

KOSEK palvelee yritystäsi kaikissa sen vaiheissa perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka. Palvelumme ovat maksuttomia kaikille Kokkolan ja Perhon alueella toimiville yrityksille.

KOSEK – yrityksesi kumppani kaikissa käänteissä. Ota yhteyttä!

kosek.fi

LähiTapiola

osasto 1.7

Hoida veneesi vakuutusturva kuntoon LähiTapiolan venevakuutuksella, niin pääset vesille ilman huolia!
LähiTapiolan venevakuutuksista löydät sinun veneellesi sopivan vakuutuksen, oli juttusi purjehdus tai moottoriveneily. Tällä hetkellä saat 30 % alennusta ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta (koskee uusia sopimuksia). Vakuutus on voimassa ympäri vuoden ja turvaa sekä veneesi että sen varusteita. Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

lahitapiola.fi

Mainostoimisto Aamunsalo

www.aamunsalo.fi

Mercedes Benz

osasto 4.8

Käyttöauto Kokkola ja Mercedes-EQ täyssähkömallisto esillä messuilla.

Maailma tarvitsee esikuvia.

Ajat muuttuvat, mutta yksi asia pysyy – Mercedes kulkee kehityksen kärjessä. Täyssähköinen, vauhdilla kasvava Mercedes-EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavana on kompakti katumaasturi EQA, ennakkomyynnissä oleva katumaasturi EQB, ylellinen ja nelivetoinen EQC, ennakkomyynnissä oleva sedanmalli EQE sekä malliston lippulaiva EQS, joka tarjoaa jopa 755 km toimintamatkan.
Tervetuloa tutustumaan!

mercedes-benz.fi

OP Keski-Pohjanmaa

osasto 3.1

Meiltä ratkaisut päivittäisiin pankkipalveluihin, lainatarpeisiin, säästämiseen, sijoittamiseen ja yksilölliseen varallisuudenhoitoon. Yrityspankistamme kattavat palvelut yrityksille. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat tuntuvat alennukset pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut.
Tervetuloa!

op.fi/web/op-keski-pohjanmaa

Osuvakoulutus

osasto 1.5

Kpedu ja Osuvakoulutus Oy esittelevät tarjontaansa, josta löytyy koulutuksia niin nuorille kuin aikuisillekin. Tule tapaamaan koulutusohjaajia ja kysymään lisää esimerkiksi tutkintotavoitteisista koulutuksista, rekrykoulutuksista ja korttikoulutuksista!

kpedu.fi/tyoelamalle/osuvakoulutus

Puhtaasti Kotona

osasto 1.9

Adeliina on puhtaasti erilainen kodinpuhdistukseen keskittynyt tuoteperhe. Adeliinan tuotteet ovat korkealaatuisia, kotimaisia, biohajoavia ja ekologisia. Ne ovat myös vegaanisia ja säästävät aidosti luontoa. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. pyykkietikka, tekstiilien raikastaja, pyykinpesuaine, astianpesuaine, nestesaippua sekä puhdistussuihke kodin päivittäiseen puhdistukseen.

facebook.com/puhtaastikotona.fi

Pyöräliike Lybäck

osasto 1.3

Sähköpyöräilijän erikoisliike, Pyöräliike Lybäck Kokkolassa, Mannerheiminaukiolla.

Polkupyöräily on kaikenikäisten asia. Monipuolisesta pyörävalikoimastamme löytyy sopiva pyörä niin nuorille kuin varttuneemmillekkin pyöräilijöille. Meillä on pyörien myynti, huolto ja vuokraus. Tarvikkeet, varaosat ja asiantuntijat palveluksessasi. Halutessasi toimitamme tuotteen sinulle kotiinkuljetuksella, Kokkolan kantakaupungin alueella ja muualle suomeen matkahuollon tai postin välityksellä.
Palvelemme sinua arkisin 9:00-18:00 ja lauantaisin 10:00-14:00 Isokatu 21, Kokkola.
Myymälä: 06 831 3044 info@lyback.fi
Huolto: 050 327 11 81 service@lyback.fi

https://www.lyback.fi/

Pörhön Autoliike

osasto 2.2

Uudet VW:t, Audit ja Seatit. Myynti ja huolto.

porho.fi

Robbis Hobby Shop

osasto 1.12

Robbis Hobby Shopin valikoimista monenlaiset radio-ohjattavat, metallinpaljastimet ja muut. Tutustu lajaan valikoimaamme verkkokaupassamme. Nopeat toimitukset! Suositut tuotteet

rhs.fi

Watercross

Hiekkaranta

Vesicross- ammattilaiset Pekka Planting ja Janne Kallojärvi

Ruoka

Burger paja

osasto 2.15

Herkulliset Gyrokset.

Burger Village

osasto 1.11

Enemmän kuin hampurilaisia. Meillä myös anniskelu.

burgervillage.fi

Churros Café

osasto 2.13

Churros-Cafè tarjoaa täytettyjä churroja (VG) erilaisilla täytteillä kuten suklaa, nutella, maito makea, kinuski, mansikka (VG), omena (VG), guava (VG) tai pelkällä sokerilla tai kanelisokerilla. Coxinha-leivos on kotoisin Brasiliasta ja sisältää kanaa. Lisäksi hot dogeja, kahvia, teetä, kaakaota, trippejä, limua ja vettä. TERVETULOA HERKUTTELEMAAN !

Hunajaa Kälviän Peitsolta

osasto 2.17

Hunajatuotteet suoraan pientuottajalta.

https://www.spicearoma.fi/

Liisankankaan jäätelö

osasto 1.14, 2.16

Liisankankaan Jäätelöä Pihtiputaalta. Lähijäätelöä Maatilalta suoraan.

liisankankaanjaatelo.fi

Tower Bistro

Food Lounge

Messujen Lounge-alueen herkulliset ruoat tuoreista raaka-aineista. Anniskelualue. Varaa paikkasi Saaristolaispöytään!

https://towerbistro.fi/

Petit Moulin

osasto 1.10, 2.14

Makulakut, popcorn ja hattarat

Salonurmen tila

osasto 2.13

Salonurmen tilan Highlander Luomulihasta valmistettuja Haikku hampurilaisia ja Haikku kebabia.

salonurmentila.fi

Skorpan

osasto 2.11

Olemme korttelileipomo Skatassa Pietarsaaressa. Meillä voit nauttia kupillisen kahvia, syödä kanelipullaa tai ostaa leipää mukaasi kotiin. Vuodesta 2015 olemme myös valmistaneet jäätelöä. Asiakkaat ovat pitäneet jäätelöstämme ja tänä vuonna tarjoamme niin vanhoja kuin uusiakin makuja.

www.skorpan.fi

Tervetuloa!