Utställare

Båtliv / Fiske / Tillbehör

Akku-Teho Marine

AVDELNING 4.6, 4.7 + BRYGGPLATSER

Allt för båtliv sedan 1958.
Vi har ett omfattande sortiment kvalitetsprodukter för båtliv, fritidsstugor och fritid såväl i butiken som i webbutiken.

Välkommen att bekanta dig med vårt urval!
På plats är också Raymarines demonstrationsbil.

akkuteho.fi

Alucat Catamarans

AVDELNING 4.5 + BRYGGPLATSER

ALUCAT® – katamaranbåtarna har sedan 2003 utvecklats och testats enligt helt nya idéer i skiftande förhållanden och för olika användningsområden. De mångsidiga båtarna har utvecklats av yrkesmän och förare av tävlingsbåtar, med målsättning att tillfredsställa olika användargruppers behov. I utvecklingen har också deltagit sakkunniga experter och organisationer..

alucat.fi

Bonete

AVDELNING 2.9

Bonete är ett varumärke som är grundat år 2013. Bonete båttillbehör är formgivna i Finland och har flera mönsterrätt och nyttighetsmodeller. Bland breda sortimentet finns bl.a. mugghållare för båt bruk, räcken, spöhållare, landtagningsskenor, ryggstöd, ljusramp, styrpulpet, ställningar för solpanel, spöställningar.   

http://www.bonete.fi

Finnmaster

BRYGGPLATS

Det inhemska varumärket Finnmaster har redan i över 25 års tid gett familjer nya upplevelser på ett tryggt sätt. Varje båt är en unik individ och en vacker och mångfasetterad kombination av noggrant utvalda delar och material.

finnmaster.fi

Gamlakarleby Segelförening

AVDELNING 3.9

Gamlakarleby Segelförening r.f. (GSF) är stadens äldsta idrottsförening och grundad 1872. Information ges på mässan om seglingsskolning för juniorer och vuxna. Möjlighet att prova på segling i vår seglingssimulator. Tävling med radiostyrda segelbåtar.

mustakari.fi

Huippuhöyry

AVDELNING 2.10

Visst låter det perfekt om du inte behöver vaxa din båt under de kommande 5 åren, utan det räcker med enbart tvätt? Dessutom blir tvättarna också mycket lättare. Du får mer tid att vara till havs! IGL Coatings har utvecklat en egen ytbeläggning som också skyddar båtar.

huippuhoyry.fi

Hokka

AVDELNING 3.4

Vi tillverkar högkvalitativa flytplagg och räddningsvästar i Finland med inhemsk yrkesskicklighet för alla former av båtliv. Tack vare sin innovativa påfyllningsstruktur och yrkeskunniga design ger plagget utmärkt rörlighet och är därför trevligt att bära. Utgångspunkten för tillverkningen av våra produkter är snygga plagg med hög säkerhet.

hokka.info

Jigi Cup

Jigi Cup är en avslappnad dragfisketävling öppen för alla.

Jigi Cup 2022 säsong omfattar 6 deltävlingar på olika håll i Finland samt en ”open” tävling i vilken deltagarna kan fiska var som helst i Finland!

Du kan delta i alla sju deltävlingar eller i vilken som helst enskild deltävling.

jigicup.com

JR-boats

BRYGGPLATS

JR-boats Oy. Tillverkning, försäljning, underhåll och reparation av båtar. Wide-E super, första visning av vår elbåt och provkörning.

jr-boats.com

Kalastajan Kanava

AVDELNING 2.1

Kalastajan Kanava är fritidsfiskarens egen digimedie som du finner på Facebook, Instagram, YouTube och även på TikTok, Twitter samt på adressen kalastajankanava.fi. Varje vecka ger Kalastajan Kanava ut råd kring mångsidigt fiske. Varje vecka producerar vi en direktsändning i Facebook och YouTube som kan ses kostnadsfritt och åskådaren har även möjligheten att ge kommentarer. Kalastajan Kanavas mål är att hjälpa finska fiskare att lyckas bättre i sin egen hobby.

Kalastajan Kanava visar upp en NorthSilver 585 Fish båt som nyligen blivit utrustad på Vesille-Till Havs mässan

kalastajankanava.fi

KIP Service

AVDELNING 4.12

Det enda släckningsserviceföretaget i Karleby! Vi tillhandahåller brand- och säkerhetstjänster samt mångsidiga utbildningar i Mellersta Österbotten. Som mässerbjudande ger vi alla båtförare gratis kontroll av brandsläckaren samt till specialpriser högkvalitativa Gloria-brandsläckare.

kipservice.fi

Kongsberg Maritime

AVDELNING 4.11

Kongsberg Maritime är världens ledande tillverkare av marinteknik. Vi har ett brett urval av innovativa och integrerade produkter och lösningar. Kongsberg Maritime ger effektivitet, tillförlitlighet, flexibilitet och miljöhållbarhet som förbättrar kundernas affärsverksamhet.

kongsberg.com

Merisaukot

BRYGGA C

Allt mellan ytan och botten. Apparatdykning och undervattenspolo i Karleby.

merisaukot.fi

Motonet

AVDELNING 2.4

En inhemsk varuhuskedja och nätbutik som är känd för sitt högklassiga produktsortiment.

motonet.fi

Nord Star

BRYGGPLATSER

Nord Star-båtarna tillverkas för att hålla i flera årtionden i det nordiska klimatet. Båtarnas storleksklasser varierar från en 8 meter lång förbindelsebåt till en 15 meter lång lyxjakt, men gemensamt för dem alla är ett extremt hållbart skrov, en lyxigt bekväm inredning samt körkomfort och körsäkerhet i toppklass.

nordstar.fi

Ocean Dealers

AVDELNING 4.4 + BRYGGPLATSER

Vår båtaffär finns i Larsmo mellan Karleby och Jakobstad. Vi representerar flera av marknadens mest populära märken. Till exempel Bella, Flipper, Falcon, Linder, Mercury osv. De har pålitlighet, kvalitet och prisvärdhet som vi vågar stå bakom. Utöver båtar säljer vi trailers, vagnar, fyrhjulingar osv. Vi tillhandahåller också underhåll och vinterförvaring. På mässan presenterar vi ett brett urval av vårt båtsortiment.

oceandealers.fi

OPM International

AVDELNING 2.5

OPM International Oy finns i Kellokoski där man 1986 grundade en import- och partiaffär som specialiserat sig på sportfiske

Vi representerar bl.a. Lowrance-ekolod och GPS-utrustning, Navionics och C-map-kartor, Scotty-riggar, Climax-linor, Jesse-drag, Mustad- och Kamasan-krokar, Ocean Concept liv- och flytvästar samt MotorGuide-elmotorer.

opm.fi

Ottomarino / Mökkielämä.fi

AVDELNING 3.3

Försäljning, installation och underhåll av bryggor och tillbehör till dem. Massiva betongbryggor, betongpontonbryggor, rörpontonbryggor, båtbryggor, tillbehör till bryggor, kistbryggor.

ottomarino.fi
mökkielämä.fi

Rajavartiolaitos

BRYGGA C

Gränsbevakningsväsendet ansvarar för gränssäkerhet och sjösäkerhet. Till sjösäkerheten hör sjöräddning, bekämpning av miljöskador, sök- och räddningsuppdrag samt bevakning av sjötrafik. 

https://raja.fi/etusivu

Ranuan Tarvikekeskus

AVDELNINGAR 4.1, 4.2, 4.3 + BRYGGPLATSER

Våra nya storskaliga butiker har öppnats i Karleby och Uleåborg. Välkommen och bekanta er med vårt urval. I våra butiker hittar ni Finnmaster, Husky, AMT och Suvi båtar som är utrustade med Yamaha utombordsmotorer.

I Karleby finner ni oss på adressen Mästarevägen 4 och i Uleåborg på adressen Portinkaarre 1.

Ranuan Tarvikekeskus är verksam på fyra orter och via nätbutiken. Våra butiker hittar ni i Ranua, Rovaniemi, Uleåborg och Karleby. Alla Tarvikekeskus butiker är sk. full-service Yamaha hus. Vi satsar på en mycket bred kundservice genom att erbjuda tillbehör, försäljnings-, reservdels-, och servicetjänster. I vår nätbutik finns kvalitetsmärken som vi fraktar ut i hela Finland. Vårt mål är att utveckla vår affärsverksamhet på fyra huvudområden; Marina verksamhet (båtar, vattenskotrar, utombordsmotorer, motorcyklar, snöskotrar och fyrhjulingar. Vi representerar bl.a. följande varumärken: Yamaha, Finnmaster, ATM, Suvi-veneet, Garmin, Honda, Segway och Cramer.   

tarvikekeskusoy.fi

Rautio sports

AVDELNING 3.2

SUP-brädor, segelbrädor och wingfoil.

https://rautiosports.fi/

RE-Motors

AVDELNING 2.11

Vi är nu officiell återförsäljare av BRP och Sea-doo vattenskotrar.  Bekanta dig med de nyaste Sea-doo modellerna här. 

  • De första vattenskotrarna har anlänt och lämpligt inför sommaren har vi fått tag i mera. Reservera din redan nu!

https://remotors.fi/

Sarins Båtar

BRYGGPLATS

SARGO har höjt sin kvalitetsstandard till en ny nivå med hjälp av metoden Sargo Production System (SPS) som har utvecklats av Sargo. Metoden säkerställer att Sargobåtarna håller jämn kvalitet när varje produktionsfas standardiseras. Båtarna tillverkas till 100 % för hand i Finland, och för varje steg i byggnadsarbetet svarar yrkeskunniga båtbyggare.

sargoboats.com

Scandinavian Teak Deck

AVDELNING 3.5

Scandinavian Teak Deck erbjuder en komplett uppsättning båtdäckstjänster, och bland våra kunder finns såväl världsledande varv som privata seglare. Välkommen till vår monter och bekanta dig med våra produkter!

stdeck.fi

Seamac Marine

AVDELNING 4.9 + BRYGGPLATSER

Båt- och motorfösäljning Bosund Larsmo, sedan 2007

Sandström båtar,

Tohatsu utombordsmotorer,

Arcitc Cat snöskotrar och fyrhjulingar

Trapper fyrhjulingar

Solis traktorer

Kawasaki vattenskotrar

Service och reservdelar

https://www.seamac.fi/

TOHA Vaappu

AVDELNING 3.8

För hand tillverkade wobblers, trollingvikter och tafsar.

tohavaappu.fi

Tramigo

AVDELNING 3.6

GPS-spårningslösningar för båtar.

tramigo.com

Työkaluässä

AVDELNING 2.3

Husqvarnas Automowers och Polaris fritidsutrustning.

tyokaluassa.net

Ursuit

AVDELNING 3.7

Ursuit – tryggt till havs! Inhemska torrdräkter, skaloveraller, automatvästar och annan säkerhetsutrustning för dem som färdas på vatten. Ursuit tillverkar dyk- och torrdräkter för yrkes- och hobbybruk. I vårt standardsortiment ingår över 15 torrdräkter som används ovanför ytan och över 10 torrdräkter för dykning. Torrdräkter av standardmodell finns för män, kvinnor och juniorer. Utöver torrdräkter tillverkar vi också t.ex. skaldräkter och torrsäckar.

Tusentals yrkesmässiga användare runtom i världen litar på Ursuits produkter, t.ex. ytbärgare, poliser, soldater och sjöfartspersonal. På fritidssidan är våra produkter populära bland t.ex. passionerade fiskare, seglare och andra utövare av båtsport som kräver bästa möjliga användbarhet och komfort i fråga om utrustning – utan att ge avkall på hållbarhet och säkerhet.

ursuit.com

Wikro Marin

AVDELNING 4.10 + BRYGGPLATSER

Båtar för alla förhållanden. Bland annat Yamarin, Buster, TG, Suvi, Zodiac. Yamaha utombordsmotorer, vattenskotrar.

wikromarin.fi

Willy´s Boats

BRYGGPLATS

Inhemska Willy’s motorbåtar.

willysboats.fi

Turism

Aurorahut

FISKEBRYGGA

Aurora Hut är en föregångare i ekoturism. Som huvudprodukt har vi Aurora Hut iglubåtar.

aurorahut.com

Halsuan Helmi

AVDELNING 1.3

Halsuan Helmi, semesterfirarens oas i Mellersta Österbotten vid natursköna Halso träsk 

Varmt välkommen att samla upplevelser!

https://halsuanhelmi.fi/

Hotel Kokkola

AVDELNING 1.3

Hotel Kokkola är ett högklassigt hotell i hjärtat av Karleby. Köpcentret Chydenia, gamla stadsdelen Neristan och andra intressanta kultursevärdheter finns strax runt hörnet. 

Vi erbjuder våra gäster en trivsam och gästvänlig inkvartering, mångsidig frukostbuffé med lokala delikatesser samt kostnadsfritt kaffe/te vid entrén under hela vistelsen. Välkommen!

https://hotelkokkola.fi/

Kalajoki stad

AVDELNING 2.6

Bo i Kalajoki! Förmånligt boende och stadens aktiva arbete för att utveckla nya tjänster och bostadsområden gör livet bekvämt för Kalajokibor i alla åldrar.

kalajoki.fi

Kalajoki Matkailuyhdistys 

AVDELNING 2.6

Fira ditt livs bästa semester i Kalajoki! Sandbankar, havsstrand, tjänster, en fantastisk natur och aktiviteter året runt! Boka en semester och du kommer alltid att återvända hit!

visitkalajoki.fi

Kokkolan kaupunki

AVDELNING 1.2

Upplev sommaren i Karleby! Stig ombord M/S Jenny och se Karleby hamn från havet. Flera kryssningar under mässhelgen från Havsparken. Äventyraren Elias Teriö från Arktiset Vedet finns på plats och guidar oss till områdets vrakdykning samt öring- och laxfiske.

kokkola.fi/sv

Visit Lestijärvi

Lestijärvi erbjuder sina gäster lysande möjligheteter till en mångsidig turism. Eftersom Lestijärvi är Fastland-Finlands andra till minsta kommun, har naturen bibehållits så gott som oberörd på många ställen.

Naturen är Lestijärvis största tillgång. I Lestijärvi finns många fiskrika träsk samt omfattande skogs- och myrområden som bjuder resenärer på de bästa utgångspunkter till lyckad naturturism.

https://lestijarvi.fi/

Visit Kokkola

AVDELNING 1.2

Upplev sommaren i Karleby! Stig ombord M/S Jenny och se Karleby hamn från havet. Flera kryssningar under mässhelgen från Havsparken. Äventyraren Elias Teriö från Arktiset Vedet finns på plats och guidar oss till områdets vrakdykning samt öring- och laxfiske.

visitkokkola.fi/sv

Visit Vaasa

AVDELNING 2.7

Visit Vaasa presenterar sevärdheter och aktiviteter för turister i Vasaregionen. Havet och skärgården är hörnstenar i vår turism. På vår webbplats kan du också behändigt boka inkvartering i stugor eller gästgiverier, inträdesbiljetter, guidningar osv. Det fungerar lika smidigt som i Strömsö, som också finns i Vasa. Välkommen!

vaasa.fi/se-och-uplev

Wasaline

AVDELNING 2.8

Wasaline – Lite bättre med nya miljövänliga Aurora Botnia

Aurora Botnias rutt går genom den unika skärgården i Kvarken, som är Finlands enda naturarvsobjekt på Unescos världsarvslista och förenar Vasa och Umeå, städerna vid Kvarkens stränder.

Res över Kvarken från Vasa till Umeå eller gör en trevlig dagskryssning med nya passagerarbilsfärjan Aurora Botnia, som är den miljövänligaste i världen.

Res bekvämt i fartygets lugna lounger, njut av det generösa skärgårdsbordet eller de läckra rätterna i à la carte-restaurangen samt av underhållningen i baren och fynda i vår lilla men välförsedda butik. Kombinera resan med ett dagsmöte eller ta med bilen och gör en shoppingresa över Kvarken till Umeå! Restiden är endast 3,5–4 timmar och det finns dagligen 2–4 avgångar året runt.

wasaline.com

Övrigt

Aamunsalo

Aamunsalo är en fullservice reklambyrå som är grundad 1986.
Vi erbjuder helhetslösningar, samt detaljer i 3D eller i print.
Till våra produkter hör: skyltar teipningar, infotavlor, banderoller.

https://www.aamunsalo.fi/

Acaos

FOOD LOUNG – MATPAVILJONG

Acaos Oy importerar ClickitUp vindskyddsräcken. Ett glasräcke som är höj- och sänkbart och som skyddar restaurangområdet mot vind.

acaos.fi

Automaa

AVDELNING 1.2

Välkommen till Automaas avdelning på mässan och bekanta dig med Hyundai Ioniq 5 och Hyundai Kona elbilar.

http://www.automaa.fi

Extreme Life

SANDSTRAND

Med flyboard kan du dyka som en torped och flyga upp till 20 meters höjd! Dyk ner i vattnet som en delfin och upplev ett oförglömligt flygäventyr. Flyboardflygningar ordnas för publiken på båda dagarna, kom och testa!

Flygning på egen hand: 10 min. 60 € och 20 min. 100 €.
Tandemflygning: 5 min. 60 € och 10 min. 100 €.
Priset inkluderar handledning och all utrustning som behövs för upplevelsen.

extremelife.fi

Finn Svala

AVDELNING 1.8

Svala of Finland tillverkar förstklassiga underkläder och mellanplagg för alla aktiviteter. På mässan finns bra erbjudanden på olika produkter av merinoull: t-shirts, boxers, munkjackor osv.

svala.com

Hopsis

AVDELNING 1.13

Hopsis dyker upp med bungytrampolin och hoppborg på VESILLE-mässan i Kokkola 28-29.5.2022. Kom och prova höga hopp och testa dubbelvolter på 6 meters höjd!
Vi har också med oss favorithoppborgen Classic (3€), där du kan studsa runt innan du provar bungytrampolinen (5€).

www.hopsis.fi

Keskipohjanmaa

AVDELNING 1.6

När du vill veta mer. Landskapsmediet publicerar nyheter varje dag året runt.

keskipohjanmaa.fi

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä

AVDELNING 1.5

Kpedu och Osuvakoulutus Oy presenterar sitt utbud som omfattar utbildningar för såväl unga som vuxna. Kom och träffa utbildningshandledare och begär mer information om till exempel examensinriktade utbildningar, rekryteringsutbildningar och certifikatutbildningar!

kpedu.fi

Karleby hamn

AVDELNING 1.1

Karleby hamn – en tre hamnars hamn

Genom Karleby hamn går årligen cirka sex miljoner ton gods. Vår verksamhet präglas av långsiktigt utvecklingsarbete med omfattande och rättidiga investeringar, effektivitet och kundorienterad service. Som ett exempel på det sist nämnda är vår specialisering på hantering av vindkraftverk. Alla våra tre hamnar – Stamhamnen, Djuphamnen och Silverstenshamnen – bildar en effektiv helhet som består av självständigt fungerande enheter. Vi kan därför med fog kallas för ”En tre hamnars hamn”. Bakom vår effektivitet ligger också decennier av erfarenhet, ett omfattande internationellt nätverk samt utmärkta logistiska förbindelser.

portofkokkola.fi

KOSEK Kokkolan seudun kehitys

AVDELNING 1.2

KOSEK betjänar ditt företag i alla skeden; då du vill grunda ett företag, då det växer och då du vill etablera internationell verksamhet och ända fram till ett eventuellt ägarskifte.

Våra tjänster är avgiftsfria för alla företag som är verksamma i Karleby- och Perhoregionen.

KOSEK – ditt företags kompanjon i alla vändningar. Ta kontakt!

kosek.fi

LokalTapiola

AVDELNING 1.7

Sköt om försäkringsskyddet för din båt med LokalTapiolas båtförsäkring, så kommer du till sjöss utan bekymmer!

Bland LokalTapiolas båtförsäkringar finner du en lämplig försäkring till din båt, vare sig du föredrar segling eller motorbåtar. Just nu får du 30% rabatt på första årets försäkringspremier (gäller nya avtal). Försäkringen är i kraft året runt och ger skydd för både din båt och tillbehör. Kom och diskutera med våra experter!

lahitapiola.fi

Mainostoimisto Aamunsalo

www.aamunsalo.fi

Mercedes Benz

AVDELNING 4.8

Käyttöauto Karleby och Mercedes-EQ elmodell visas upp på mässan. Välkommen och bekanta!

mercedes-benz.fi

OP Keski-Pohjanmaa

AVDELNING 3.1

Hos oss finner du lösningar till vardagliga banktjänster, lånebehov, sparande, placering och individuell kapitalförvaltning. Företagsbanken har omfattande lösningar för företag. Som Andelsbankens ägarkund får du betydliga rabatter på banktjänster och försäkringar samt förnyade placeringsförmåner.

Välkommen!

op.fi/web/op-keski-pohjanmaa

Osuvakoulutus

AVDELNING 1.5

Kpedu och Osuvakoulutus Oy presenterar sitt utbud som omfattar utbildningar för såväl unga som vuxna. Kom och träffa utbildningshandledare och begär mer information om till exempel examensinriktade utbildningar, rekryteringsutbildningar och certifikatutbildningar!

kpedu.fi/tyoelamalle/osuvakoulutus

Puhtaasti Kotona

AVDELNING 1.9

Adeliina är en helt annorlunda produktfamilj som fokuserar på rengöring av hemmet. Adeliinas produkter är av hög kvalitet, inhemska, biologiskt nedbrytbara och ekologiska. De är också veganska och genuint skonsamma för naturen. I produktfamiljen ingår bl.a. tvättättika, textilfräschare, tvättmedel, diskmedel, flytande tvål och rengöringsspray för den dagliga rengöringen av hemmet.

facebook.com/puhtaastikotona.fi

Pyöräliike Lybäck

AVDELNING 1.3

Elcyklistens specialaffär, Cykelaffär Lybäck Karleby vid Mannerheimplatsen.

Cykling lämpar sig för alla. Bland vårt mångsidiga urval av cyklar finner du en lämplig cykel för både unga och äldre cyklister. Vi säljer, servar och hyr ut cyklar. Tillbehör, reservdelar och även experter som betjänar dig. Vi levererar vid behov produkter hem inom Karleby stadskärna och övriga leveranser via Matkahuolto eller Posten.    

Vi betjänar dig vardagar 9:00-18:00 och Lördagar 10:00-14:00 Storgatan 21, Karleby
Butiken: 06 931 3044 info@lyback.fi
Service: 050 327 11 81 service@lyback.fi

https://www.lyback.fi/

Pörhön Autoliike

AVDELNING 2.2

Nya VW-, Audi- och Seat-bilar. Försäljning och service.

porho.fi

Robbis Hobby Shop

AVDELNING 1.12

Robbis Hobby Shop har ett urval med många slags radiostyrda prylar, metalldetektorer och mycket annat. Se vårt urval i vår nätbutik. Snabba leveranser! Populära produkter.

rhs.fi

Watercross

SANDSTRAND

Vattencross proffsen Pekka Planting och Janne Kallojärvi.

Mat

Burger paja

AVDELNING 2.15

Läckra gyros.

Burger Village

AVDELNING 1.11

Mer än hamburgare. Vi har också utskänkning.

www.burgervillage.fi

Churros Café

AVDELNING 2.12

Churros-Café bjuder på fyllda Churros (VG) med olika fyllningar såsom choklad, Nutella, söt mjölk, mjuk kola, jordgubb (VG), äppel, guava (VG) eller enbart med socker eller kanelsocker. Coxinha-bakelsen har sitt ursprung i Brasilien och innehåller kyckling. Därtill korv med bröd, kaffe, te, varm choklad, sugrörssaft, läskedrycker och vatten. Kom och njut!

Hunajaa Kälviän Peitsolta

AVDELNING 2.17

Honungsprodukter direkt från en liten producent.


https://www.spicearoma.fi/

Liisankankaan jäätelö

AVDELNING 1.14, 2.16

Liisankankaan Jäätelö är glass från Pihtipudas. Närproducerad glass direkt från lantgården.

liisankankaanjaatelo.fi

Tower Bistro

FOOD LOUNGE

På mässans Lounge-område läcker mat av färska råvaror. Utskänkningsområde.

https://towerbistro.fi/

Petit Moulin

AVDELNING 1.10, 2.14

Smaksatt lakrits, popcorn

Salonurmen tila

AVDELNING 2.13

Salonurmen tila lagar Haikku hamburgare ja Haikku kebab av ekologiskt kött av Highlander nötkreatur.

salonurmentila.fi

Skorpan

AVDELNING 2.11

Vi är ett kvartersbageri i Skata i Jakobstad. Hos oss kan du komma in på en kopp kaffe, äta en kanelbulle eller ta med dig ett bröd hem. Sen början av juni 2015 tillverkar vi vår egen glass i boden på gården.  Våra kunder har gillat vår glass och i år bjuder vi på både bekanta och nya smaker.

www.skorpan.fi

Välkommen!