Yleiset ehdot

Järjestäjä

Hilla Group Oyj/KPK Events
y-tunnus 0198165-6
osoite: Rantakatu 10, 67100 Kokkola
sähköposti: info@kpkevents.fi
verkkosivu: www.kpkevents.fi

1. Maksuehdot

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä n. 1kk ennen tapahtumaa. Mahdolliset messujen aikana tai messuja ennen tehdyt lisätilaukset laskutetaan messujen jälkeen.

2. Alennukset

Alennus veneestä nro 2. 20 %, nro 3. 30 %, nro 4. 40 %, veneestä nro 5. ja sitä seuraavista 50 %.
Vene nro 1. on aina suurin, nro 2. toiseksi suurin jne.

3. Näyttelytilan varaus

Järjestäjän lähettämä tilausvahvistus on molempia osapuolia sitova, ellei näytteilleasettaja ole kirjallisesti reklamoinut asiasta 7 päivän kuluessa tilausvahvistuksen päiväyksestä. Näytteilleasettaja ei ole ilman järjestäjän kirjallista lupaa oikeutettu vuokraamaan tai luovuttamaan edelleen osastoaan tai sen osaa.

4. Näyttelyveneet

Esiteltävien veneiden on oltava uusia tai uutta vastaavassa kunnossa, jos ne on jo luovutettu 1. asiakkaalle. Näyttelyveneiden on oltava puhtaita ja ne on pidettävä puhtaina koko näyttelyn ajan. Jokaisessa veneessä on oltava esittelykyltti, jonka yritys itse huolehtii. Esittelykyltit on pidettävä veneissä eikä laitureilla. Näytteilleasettaja kiinnittää itse esittelykyltit veneisiinsä.
Näyttelyveneitä ei saa viedä näyttelyn aikana pois laituripaikoista (pl. koeajot).

5. Koeajot

Koeajot tehdään mielellään ennen tai jälkeen näyttelyn aukioloajan tai näyttelyn päätyttyä la-su. Vesille-nettisivuille tulee oma osio koeajoista, johon lisäämme teidän koeajossa olevat veneet. Näistä ohjaus yrityksenne sivuille/sähköpostiin, josta asiakkaat voivat varata suoraan teiltä koeajot.

Lauantaina klo.8-10 tai 18-20
Sunnuntaina klo.8-10

6. Osastojen ja veneiden sijoitus alueella

Järjestäjä määrää veneiden/osastojen lopullisen sijainnin. Sijoittelussa huomioidaan mahdollisimman hyvin näytteilleasettajan toiveet paikan sijainnista, osaston koko, ilmoittautumisaika, näytteilleasettajan pitkäaikainen asiakkuus sekä osaston ja tuotteiden yhteensopivuus tietylle näyttelyalueen osalle. Järjestäjällä on oikeus mahdollisen tilanpuutteen johdosta rajata näytteilleasettajan näyttelyyn ilmoittamien veneiden määrää ja kokoa tai teltta- ja maaosaston kokoa.

7. Peruuttaminen

Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle 60 vrk ennen messuja on asiakas velvollinen maksamaan 100 % vuokrasta järjestäjälle.

8. Messurakenteet

Näytteilleasettajapalveluita ja messurakentamista koordinoi messujärjestäjä. Vastuullisena messurakentajana toimii Maiseri Oy. Messurakennetilaukset info@messu.com. Kalustetilaukset www.maiseri.fi
Huom! Kiinteät rakenteet ja oma teltta tulee hyväksyttää järjestäjillä.

9. Virtasyöttö

Osastolle tuleva virtasyöttö tulee tilata erikseen. Hinta etukäteen tilattaessa 10A/230V virtasyötölle 92,00 eur+alv ja 16A/230V virtasyötölle 99,00 eur+alv.

10. Näytteilleasettajakortit

Rintakortit voitte noutaa messuinfosta perjantaina.
Näitä ei siis tarvitse tilata etukäteen.

Osaston hintaan sisältyy näytteilleasettajakortteja seuraavasti:

  • osaston koko 6-8 m2 kortteja 3 kpl
  • osaston koko 9-15 m2 kortteja 4 kpl
  • osaston koko 16-24 m2 kortteja 5 kpl
  • osaston koko yli 25 m2 kortteja 6 kpl tai sopimuksen mukaan.
  • Yhteistyökumppaneiden sopimukseen sisältyvät näytteilleasettajakortit sovitaan erikseen.

11. Näytteilleasettajaluettelo ja messulehti

Järjestäjä julkaisee messulehdessä ja nettisivuillaan näytteilleasettajaluettelon, johon tulevat maksutta kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot ja päätuotteet/-palvelut.
Varsinainen messulehti julkaistaan messuviikolla, johon jokainen voi ostaa mainostilaa. Kysy mainostilasta -> kirsi.panula@hillagroup.fi
Näytteilleasettajalla ei ole oikeutta jakaa osastollaan muita kuin omia mainoksia. Erilaisten useita eri mainostajia sisältävien lehtien jakaminen on kielletty.

12. Rakentaminen ja purkaminen

Osastojen rakentamisaika on perjantaina klo 08.00-18.00.
Purkaminen aikaisintaan messusunnuntaina klo 17.00 ja kaikki näyttelytavarat ja -rakenteet on poistettava alueelta messusunnuntaina klo 23.00 mennessä
. Mikäli teidän tarvitsee poiketa edellä mainitusta ajasta, olethan yhteydessä.

Messujen rakennekorkeus on 250cm. Korkeimpiin rakennelmiin on pyydettävä järjestäjältä lupa. Väliseinien korkeuden (vakio 250cm) ylittävä rakenne, somistus tai näyttelyesine, jonka sijoittamiselle on saatu lupa, on pidettävä vähintään 0,5 metrin etäisyydellä naapuriosaston rajasta.

13. Siivous

Näytteilleasettaja toimittaa tavaransa näyttelypaikalle ja sieltä pois omalla kustannuksellaan. Järjestäjä ei vastaa tavaroiden vastaanottamisesta, purkamisesta tai säilytyksestä eikä vastaa näyttelyn jälkeen tavaroiden poislähettämisestä.

Järjestäjä vastaa messualueen yleisten alueiden siivouksesta. Näytteilleasettajat vastaavat omien osastojensa siivouksesta. Rakennus- ja purkujätteet tulee toimittaa niille varatuille jätelavoille.

14. Vartiointi ja vakuutus

Järjestäjä huolehtii alueen yleisvartioinnista messujen ja rakennus- sekä purkuvaiheen aikana. Alueella on vartiointi myös yöaikaan. Näytteilleasettajan on itse huolehdittava tarpeellisiksi katsomistaan varkaus-, palo- tai muista vakuutuksista.

15. Turvallisuus

Näyttelyyn on tehty yhteistyössä viranomaisten kanssa ulkoilmatapahtumaan soveltuvat pelastus- ja ensiapusuunnitelma. Suunnitelmat ovat nähtävillä näyttelytoimistossa.
Järjestäjällä on harkinnanvarainen oikeus sulkea näyttelyalue milloin tahansa näyttelyn aukioloaikana, turvallisuuden takaamisen vuoksi.

LAITURIT JA VENEET

Laitureilla on oltava esteetön kulku ja ne on pidettävä vapaina esteistä, jotka haittaavat ihmisten liikkumista laitureilla. Lastenrattaiden vienti laitureille on kielletty. Rattaat jätetään laiturikäyntien ajaksi säilytykseen. Tarpeen vaatiessa järjestyksenvalvojat rajoittavat yleisön yhtäaikaista pääsyä laitureille, jotta laitureiden kantokapasiteetti voidaan taata. Veneisiin pääsyn on oltava aina turvallista. Vierailijoille on ohjeistettava oikea veneeseen astumistapa ja tarvittaessa avustettava veneeseen pääsyssä. Näytteilleasettajat ovat vastuussa kaikkien vieraidensa sekä oman henkilökuntansa terveydestä ja turvallisuudesta, kun he ovat veneissä ja niiden ympärillä laiturialueella. Erityistä huomiota tulee kiinnittää, mikäli veneeseen kulku tapahtuu lankonkia pitkin.

Mikäli näytteilleasettajalla on maaosastolla olevien veneiden ympärille rakennettu tasanne/koroke (ns. viewing platform), on sen oltava tukeva ja asennettuna tasaiselle alustalle. Mahdolliset tasanteen/korokkeen kaiteet on kiinnitettävä erityisen huolellisesti. Näytteilleasettajat ovat vastuussa käyttämiensä tasanteiden/korokkeiden sekä portaiden turvallisesta käytöstä. Vierailijoille on ohjeistettava oikea tasanteelle/korokkeelle astumistapa ja tarvittaessa avustettava tasanteelle/korokkeelle pääsyssä.

16. Ravintolapalvelut

Messuilla on Ravintola-Lounge, jossa tarjolla mm. saaristolaispöytä ja lohikeitto. Loungen alueella on anniskelu. Nämä ruokailut voitte tilata etukäteen meiltä. anna.linnanmaa@hillagroup.fi

Tilattavissa olevat ruoat:

  1. Saaristolaispöytä (45e)
  2. Jälkiruoka (6,90e) Suklaafondant tyrnimelballa ja mascarponevaahdolla

3. Bistron kermainen lohikeitto ja ohrarieska (11,90e)
4. Jälkiruoka (6,90e) Juustokakku suolakinuskilla ja marjoilla

5. Täytetty foccacia (myös kasvis- ja gluteeniton) (7,90e)
6. Smoothie (4,90e)
7. Kahvi/tee (2,50e)
8. Drinkkilippu (8,00e)

Tapahtuma alueella myös useita ruokakojuja, joissa voi ruokailla.

17. Tuotteiden myynti

Tuotteiden myynti messuilla on sallittua.

18. Majoitus

Majoitusta näytteilleasettajille saatavilla Hotel Kokkolasta, tiedustele varausohjeet järjestäjältä. Mökkimajoitusta Kokkola-Campingista, joka sijaitsee Meripuiston yhteydessä. http://www.kokkola-camping.fi/.

18. Ylivoimainen este

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden messujen peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana.