Veneilykauden avaa VESILLE-messut Kokkolassa 27.-28.5.2023

Lauantai klo.11-18
Sunnuntai klo.11-16

Uusi tapahtuma Kokkolassa

Uusi huikea yleisötapahtuma saapuu Kokkolaan toukokuussa 2022!

VESILLE-messut kokoavat alueemme mittavan veneteollisuuden yhteen Meripuistossa. Kokkolan Meripuisto luo loistavat puitteet tapahtuman järjestämiselle. Merellinen ja suosittu puistoalue sijoittuu aivan meren rantaan. Tapahtumassa esillä laaja kattaus veneitä sekä veneilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Veneitä on sekä maalla, että vesillä myös koeajettavana. Retkeily ja matkailu näkyy myös tapahtumassa.

Tapahtuma tulee olemaan kävijöille ilmainen!

Ennennäkemätöntä ohjelmaa

Veneiden ja tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa ennen näkemätöntä ohjelmaa. Luvassa mm. Flyboard-näytöksiä, flyboardilla voit lentää jopa 20 metrin korkeudessa veden päällä. Euroopanmestari Pentti Keinäsen jet ski freestyle näytöstä sekä Watercross-ammattilaiset tulevat ensimmäistä kertaa Kokkolaan tuomaan jännitystä ja moottorien jylinää tähän tapahtumaan. Watercrossissa moottorikelkoilla ajetaan veden päällä, lajiin kuuluvat myös veden päälle rakennetut hyppyrit.

Tulossa myös kauko-ohjattavien purjeveneiden näytöskisoja sekä voit päästä kokeilemaan purjehdusta simulaattorin avulla.

Koukuttavaa kilpailua

Lauantaina Lowrance Challenge by Jigi Cup saapuu ensimmäistä kertaa Kokkolan vesille! Kilpailu haastaa kalastajat uusilla vesialueilla.

Kaikki kalastuksesta kiinnostuneet voivat ottaa osaa Jigi Cupiin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.jigicup.com

Herkullista ruokaa ja maistuvaa juomaa

Tapahtuman ruokatorilla useita kojuja, joissa pääset maistelemaan herkullisia purtavia.

Alueella myös upea Lounge, jossa pääset nauttimaan laadukasta ja hyvää ruokaa viinin ja kuohuvan kera.

Tule näytteilleasettajaksi

Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita veneiden valmistajat ja myyjät. Lisäksi veneilytarvikkeiden, veneilypalveluiden sekä muiden mereen, kalastukseen, veneilyyn, vapaa-aikaan ja matkailuun liittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjoajat ovat tervetulleita. Esillä tulee olemaan, myös laajempi kattaus kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Ruoka ja musiikki kuuluvat myös oleellisesti tähän kesänavaus tapahtumaan.

Tätä mahdollisuutta et halua jättää välistä! Miten teidän yritysenne haluaa näkyä tapahtumassa? Haluatko olla mukana kumppanuuspaketissa?